Κυριακή, 22 Απριλίου 2018

Δωρεάν εγγραφή

Συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία για να εγγραφείτε στο Boussias Conferences και να έχετε πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενό του.
*
*
*
*
*
*
* Άνδρας   Γυναίκα
*

Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά

Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου 2017 Αμφιθέατρο Maroussi Plaza

Στόχος του συνεδρίου

Το συνέδριο φιλοδοξεί να αποτελέσει πλατφόρμα γνώσης και networking για την αγορά της μόδας σχετικά με όλες τις εξελίξεις και τις δυνατότητες που της προσφέρει η τεχνολογία και το digital εν γένει, φέρνοντας κοντά marketers, retailers, σχεδιαστές και τους συνεργάτες τους, αλλά και όσους έχουν έρεισμα στην αγορά της μόδας, προκειμένου να συζητήσουν και να ενημερωθούν για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Επίσης, στόχο έχει να διερευνήσει το μέλλον της μόδας και του retail της, λαμβάνοντας υπόψιν τα νέα τεχνολογικά εργαλεία και το νέο προφίλ του καταναλωτή, όπως διαμορφώνεται από την ενασχόλησή του με τα ψηφιακά μέσα.

Στο πλαίσιο αυτό, experts και κορυφαία brands από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα μοιραστούν με το κοινό καλές πρακτικές και το όραμά τους για το μέλλον της μόδας και πώς μπορεί να ενισχυθεί η εμπειρία του καταναλωτή και να αναπτυχθούν οι πωλήσεις μέσα από όλα τα διαθέσιμα κανάλια.

  • ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  • CONFERENCE EXPERIENCE SPONSOR