Τρίτη, 19 Σεπτεμβρίου 2017

Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου 2017 Αμφιθέατρο Maroussi Plaza

Karinna Nobbs

Chief Digital Storyteller, Holition

Karinna Nobbs
Karinna Nobbs

H Karinna είναι υπεύθυνη της ομάδας insights and strategy της Holition, ηγετικής εταιρείας παροχής λύσεων creative 3D interactive marketing και retail σε luxury και premium brands. H Karinna είναι digital strategist και πρώην ακαδημαϊκός στον χώρο του retail branding.

Έχει εκδώσει βιβλία και συμμετέχει ως επισκέπτρια καθηγήτρια και ερευνήτρια στο θέμα του digitalisation της αγοράς λιανεμπορίου στα London College of Fashion, ESCP Business School, Antwerp Management School, Parsons The New School, EMLYON Shanghai και Pearl Academy New Delhi. Ως «Creative academic thinker», καθοδηγείται από την αμφισβήτηση και τη διερεύνηση του concept του digital empathy, όπως εφαρμόζεται στον τομέα της μόδας.

Η Karinna έχει πάθος για την αισθητική πλευρά της μόδας και διαθέτει ευρεία εμπειρία στην αγορά, έχοντας εργαστεί μεταξύ άλλων για brands όπως United Colours of Benetton, Kookai, Xile Clothing, House of Fraser και Ralph Lauren στους τομείς του fashion retail, του PR, του buying και του visual merchandising.

Σύνοψη Παρουσίασης
«Το μέλλον του Retail είναι τώρα»

Η ομιλία της Karinna Nobbs αμφισβητεί την έννοια του καταστήματος του μέλλοντος και περιγράφει τις καταναλωτικές ανάγκες και τις καινοτομίες στον χώρο του retail που κυριαρχούν σήμερα σε ολόκληρο τον κόσμο στον χώρα της μόδας, σήμερα. Και αυτό, «καταρρίπτοντας» τον μύθο του omnichannel και εξετάζοντας το fashion retail ως ένα οργανικό οικοσύστημα. Η παρουσίαση θα προσφέρει εργαλεία και παραδείγματα για την εφαρμογή επιτυχημένων δράσεων retail innovation στις επιχειρήσεις μόδας.

Ομιλητές

Kristina Dimitrova H Kristina είναι ιδρύτρια της INTERLACED, η οποία δραστηριοποιείται στον χώρο των media και των events, παρουσιάζοντας τις μεγαλύτερες καινοτομίες στον χώρο της μόδας και της τεχνολογίας.
Adam Jonsson Προερχόμενος από τη θέση του υπευθύνου για τη διαφήμιση της H&M στα social media παγκοσμίως, o Adam Jonsson ίδρυσε πρόσφατα στη Στοκχόλμη τη Theque, η οποία εξειδικεύεται στα social media, τη διαφήμιση, το content strategy, το video και το e-commerce.
Karinna Nobbs H Karinna είναι υπεύθυνη της ομάδας insights and strategy της Holition, ηγετικής εταιρείας παροχής λύσεων creative 3D interactive marketing και retail σε luxury και premium brands. H Karinna είναι digital strategist και πρώην ακαδημαϊκός στον χώρο του retail branding.
Sue Seel Η Sue Seel έχει εργαστεί ως brand consultant για πάνω από 10 χρόνια σε διάφορους κλάδους, με έμφαση στη μόδα, την ομορφιά και το lifestyle. Εξειδικεύεται στο consumer PR με σημαντικές επαφές στα βρετανικά και τα διεθνή media (ανδρικά και γυναικεία lifestyle Μέσα, έντυπα, online και τηλεόραση) καθώς επίσης σε social media influencers, celebrity management/stylists.
Billie Whitehouse H Billie Whitehouse είναι η σχεδιάστρια και CEΟ της Wearable X, της fashion tech εταιρείας, η οποία φέρνει κοντά το design και την τεχνολογία, με σκοπό την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής. Το Forbes πρόσφατα συνέκρινε εκείνη και τον συνιδρυτή της Wearable Experiments Ben Moir, με τον Steve Jobs και τον Jerry Seinfeld. Η Billie είναι fashion designer, με φυσική κλίση στην τεχνολογία και την καινοτομία.
Χρήστος Βαρέλογλου Ο Χρήστος Βαρέλογλου είναι Marketing Manager στην Convert Group, η οποία καθοδηγεί δεκάδες retailers & brands στον χώρο της μόδας και καλλυντικών για την στρατηγική τους στον κλάδο του ηλεκτρονικού εμπορίου και ηλεκτρονικού επιχειρείν.
Ευρυδίκη Παπαχρήστου H Ευρυδίκη Παπαχρήστου είναι Μηχανικός Μόδας και Μεταδιδακτορική Ερευνήτρια της σχολής Μηχανικών Παραγωγής & Διοίκησης του Πολυτεχνείου Κρήτης.
  • ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  • CONFERENCE EXPERIENCE SPONSOR