Τρίτη, 19 Σεπτεμβρίου 2017

Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου 2017 Αμφιθέατρο Maroussi Plaza

Billie Whitehouse

CEO, Wearable X

Billie Whitehouse
Billie Whitehouse

H Billie Whitehouse είναι η σχεδιάστρια και CEΟ της Wearable X, της fashion tech εταιρείας, η οποία φέρνει κοντά το design και την τεχνολογία, με σκοπό την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής. Το Forbes πρόσφατα συνέκρινε εκείνη και τον συνιδρυτή της Wearable Experiments Ben Moir, με τον Steve Jobs και τον Jerry Seinfeld. Η Billie είναι fashion designer, με φυσική κλίση στην τεχνολογία και την καινοτομία.

Σε αντίθεση με τα περισσότερα wearables, τα σχέδιά της είναι αιχμηρά, πειραματίζονται και εκπέμπουν αυτοπεποίθηση και θηλυκότητα, ενσωματώνοντας ταυτόχρονα τις τελευταίες τεχνολογίες αιχμής. Η Billie Whitehouse έγινε γνωστή με την ανάπτυξη του Nadi και του Fan Jersey που παρουσιάστηκε πρόσφατα στο Super Bowl 50. Το Business Insider πρόσφατα την επέλεξε ως μία από τις 30 σημαντικότερες γυναίκες κάτω των 30 ετών στην τεχνολογία, ενώ το Fast Company τη χαρακτηρίζει ως μία από τους 100 «Πιο δημιουργικούς ανθρώπους των επιχειρήσεων». Το 2016, η Billie απέσπασε το «The Wearable Award» στο Παρίσι, στο Show Room Privé.

Παράλληλα, είναι φημισμένη ομιλήτρια, έχοντας πραγματοποιήσει παρουσιάσεις μεταξύ άλλων στο Belgium Fashion Congress 2015, στα Cannes Lions 2015 και 2016, στο Wired UK 2015, στο Conde Nast Digital Russia 2016, στο India Fashion Forum 2016, στο The New Yorker Tech Fest 2016, στο Chicago Ideas Week 2016 και στο WGSN 2016.

Η Wearable X λανσαρίστηκε το 2013, με το προϊόν Fundawear, ένα δονούμενο εσώρουχο για ζευγάρια που διατηρούν σχέση από απόσταση. Στη συνέχεια η Billie Whitehouse και ο Ben Moir δούλεψαν σε μία σειρά από προϊόντα, όπως το Navigate, που κυκλοφόρησε στο Σίδνεϋ, τη Νέα Υόρκη και το Παρίσι και το The Alert Shirt που δημιούργησαν σε συνεργασία με το Fox Sports και το οποίο απέσπασε το βραβείο Best Fan Engagement Award το 2014 στα Clio Sports Awards New York.

Το 2016, η Wearable X ξεκίνησε τη λειτουργία της ως εταιρεία, με σκοπό να δημιουργήσει τα δικά της προϊόντα. Το Fan Jersey (X) παρουσιάστηκε στο Super Bowl 50 και απέσπασε το Wearable Award στο Show Room Privee, τον Μάιο 2017, παρουσίασε το πρώτο της προϊόν που απευθύνεται στους καταναλωτές, το Nadi X, μία σειρά yoga με ενσωματωμένη τεχνολογία.

Σύνοψη Παρουσίασης
«Good vibrations - when design and tech touch»

Το μέλλον της μόδας και της τεχνολογίας βρίσκεται στο μεταίχμιο ενός μετασχηματισμούς μεταμόρφωσης, και ο τρόπος που οι καταναλωτές συνδέονται με αυτό εξελίσσεται ραγδαία. Ως CEO και Ιδρύτρια της Wearable X, η Billie Whitehouse βρίσκεται στην πρώτη γραμμή αυτής της αλλαγής και θα εξερευνήσει τις αλλαγές στον τρόπο που οι καταναλωτές χρησιμοποιούν την τεχνολογία για να ενισχύσουν τη ζωή τους και να δημιουργήσουν ένα συναισθηματικό δέσιμο- «ξεφεύγοντας» από τα παραδοσιακά μοντέλα του «self quantification».

Ομιλητές

Kristina Dimitrova H Kristina είναι ιδρύτρια της INTERLACED, η οποία δραστηριοποιείται στον χώρο των media και των events, παρουσιάζοντας τις μεγαλύτερες καινοτομίες στον χώρο της μόδας και της τεχνολογίας.
Adam Jonsson Προερχόμενος από τη θέση του υπευθύνου για τη διαφήμιση της H&M στα social media παγκοσμίως, o Adam Jonsson ίδρυσε πρόσφατα στη Στοκχόλμη τη Theque, η οποία εξειδικεύεται στα social media, τη διαφήμιση, το content strategy, το video και το e-commerce.
Karinna Nobbs H Karinna είναι υπεύθυνη της ομάδας insights and strategy της Holition, ηγετικής εταιρείας παροχής λύσεων creative 3D interactive marketing και retail σε luxury και premium brands. H Karinna είναι digital strategist και πρώην ακαδημαϊκός στον χώρο του retail branding.
Sue Seel Η Sue Seel έχει εργαστεί ως brand consultant για πάνω από 10 χρόνια σε διάφορους κλάδους, με έμφαση στη μόδα, την ομορφιά και το lifestyle. Εξειδικεύεται στο consumer PR με σημαντικές επαφές στα βρετανικά και τα διεθνή media (ανδρικά και γυναικεία lifestyle Μέσα, έντυπα, online και τηλεόραση) καθώς επίσης σε social media influencers, celebrity management/stylists.
Billie Whitehouse H Billie Whitehouse είναι η σχεδιάστρια και CEΟ της Wearable X, της fashion tech εταιρείας, η οποία φέρνει κοντά το design και την τεχνολογία, με σκοπό την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής. Το Forbes πρόσφατα συνέκρινε εκείνη και τον συνιδρυτή της Wearable Experiments Ben Moir, με τον Steve Jobs και τον Jerry Seinfeld. Η Billie είναι fashion designer, με φυσική κλίση στην τεχνολογία και την καινοτομία.
Χρήστος Βαρέλογλου Ο Χρήστος Βαρέλογλου είναι Marketing Manager στην Convert Group, η οποία καθοδηγεί δεκάδες retailers & brands στον χώρο της μόδας και καλλυντικών για την στρατηγική τους στον κλάδο του ηλεκτρονικού εμπορίου και ηλεκτρονικού επιχειρείν.
Ευρυδίκη Παπαχρήστου H Ευρυδίκη Παπαχρήστου είναι Μηχανικός Μόδας και Μεταδιδακτορική Ερευνήτρια της σχολής Μηχανικών Παραγωγής & Διοίκησης του Πολυτεχνείου Κρήτης.
  • ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  • CONFERENCE EXPERIENCE SPONSOR