Τρίτη, 19 Σεπτεμβρίου 2017

Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου 2017 Αμφιθέατρο Maroussi Plaza

Kristina Dimitrova

Founder, INTERLACED

Kristina Dimitrova
Kristina Dimitrova

H Kristina είναι ιδρύτρια της INTERLACED, η οποία δραστηριοποιείται στον χώρο των media και των events, παρουσιάζοντας τις μεγαλύτερες καινοτομίες στον χώρο της μόδας και της τεχνολογίας. In 2015, INTERLACED διοργάνωσε ένα από τα πρώτα πλήρως τεχνολογικά ανεπτυγμένα catwalk shows στο Λονδίνο και το 2017 παρουσίασε το format στο Ώστιν, για τις ανάγκες του BodyHacking Con.

Η Kristina είναι συχνά ομιλήτρια και συντονίστρια σε εκδηλώσεις της αγοράς μόδας και digital, όπως τα Wear It Berlin, The 3D Print Show, Digital Shoreditch και Avantex, Paris μεταξύ άλλων. Τέλος, συμμετέχει σε κριτικές επιτροπές και είναι μέντορας σε διαγωνισμούς fashion tech, όπως Aarhus Walks on Water και The Festival of Curiosity.

Σύνοψη Παρουσίασης
«Transformation is in fashion»

Πώς μπορούν τα fashion brands να εισέλθουν στο Transformation Economy; Αντίθετα με τις εμπειρίες, που αποτελούν συνήθως one-off events, ένας μετασχηματισμός αποτελείται από μία σειρά από γεγονότα που δημιουργούνται από εταιρείες για να κατευθύνουν τη γνώση των πελατών, να αναλάβουν δράση και τελικά και πετύχουν τους στόχους τους. Αυτή η τακτική αναμένεται να ενταθεί καθώς η σχέση των καταναλωτών με το luxury αλλάζει και μετακινείται από την απλή κατοχή ακριβών προϊόντων προς την επιλογή προϊόντων που μας βοηθούν να γίνουμε καλύτεροι. Η Kristina Dimitrova θα παρουσιάσει τρεις περιοχές, προϊόντα, χώρους retail και κατοικία, στις οποίες οι εταιρείες μόδας μπορούν να αγκαλιάσουν την τεχνολογία για να εισέλθουν σε αυτό το ανερχόμενο πεδίο.

Ομιλητές

Kristina Dimitrova H Kristina είναι ιδρύτρια της INTERLACED, η οποία δραστηριοποιείται στον χώρο των media και των events, παρουσιάζοντας τις μεγαλύτερες καινοτομίες στον χώρο της μόδας και της τεχνολογίας.
Adam Jonsson Προερχόμενος από τη θέση του υπευθύνου για τη διαφήμιση της H&M στα social media παγκοσμίως, o Adam Jonsson ίδρυσε πρόσφατα στη Στοκχόλμη τη Theque, η οποία εξειδικεύεται στα social media, τη διαφήμιση, το content strategy, το video και το e-commerce.
Karinna Nobbs H Karinna είναι υπεύθυνη της ομάδας insights and strategy της Holition, ηγετικής εταιρείας παροχής λύσεων creative 3D interactive marketing και retail σε luxury και premium brands. H Karinna είναι digital strategist και πρώην ακαδημαϊκός στον χώρο του retail branding.
Sue Seel Η Sue Seel έχει εργαστεί ως brand consultant για πάνω από 10 χρόνια σε διάφορους κλάδους, με έμφαση στη μόδα, την ομορφιά και το lifestyle. Εξειδικεύεται στο consumer PR με σημαντικές επαφές στα βρετανικά και τα διεθνή media (ανδρικά και γυναικεία lifestyle Μέσα, έντυπα, online και τηλεόραση) καθώς επίσης σε social media influencers, celebrity management/stylists.
Billie Whitehouse H Billie Whitehouse είναι η σχεδιάστρια και CEΟ της Wearable X, της fashion tech εταιρείας, η οποία φέρνει κοντά το design και την τεχνολογία, με σκοπό την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής. Το Forbes πρόσφατα συνέκρινε εκείνη και τον συνιδρυτή της Wearable Experiments Ben Moir, με τον Steve Jobs και τον Jerry Seinfeld. Η Billie είναι fashion designer, με φυσική κλίση στην τεχνολογία και την καινοτομία.
Χρήστος Βαρέλογλου Ο Χρήστος Βαρέλογλου είναι Marketing Manager στην Convert Group, η οποία καθοδηγεί δεκάδες retailers & brands στον χώρο της μόδας και καλλυντικών για την στρατηγική τους στον κλάδο του ηλεκτρονικού εμπορίου και ηλεκτρονικού επιχειρείν.
Ευρυδίκη Παπαχρήστου H Ευρυδίκη Παπαχρήστου είναι Μηχανικός Μόδας και Μεταδιδακτορική Ερευνήτρια της σχολής Μηχανικών Παραγωγής & Διοίκησης του Πολυτεχνείου Κρήτης.
  • ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  • CONFERENCE EXPERIENCE SPONSOR